به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، دکتر سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور صبح امروز در دیدار با کوهپایه زاده، رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان با تاکید بر این نکته که ورزش برای توانبخشی اشخاص دارای معلولیت از اهمیت خاصی برخوردار است گفت: ورزش موجب افزایش نشاط در میان این افراد و توانمند شدن آنها می شود. با ورزش روند اجتماعی سازی اشخاص دارای معلولیت روند سریع تری به خود می گیرد و سبب وفاق و ارتقای سلامت اجتماعی می شود.
وی با بیان اینکه سازمان ها و دستگاه ها گاهی ماموریت اصلی خود را فراموش می کنند گفت: ما باید توجه کنیم که کدام اقدام سبب می شود تا ماموریت ما به هدف نزدیک شود؛ در این مسیر اقدامات مثبت را تثبیت و گسترش دهیم و اقدامات بدون اثر را متوقف کنیم. ورزش نیز یکی از همان اقداماتی است که ما را به هدف نزدیک می کند.
دکتر حسینی ادامه داد: در دوره ای ۳۰ ماموریت اصلی از سند تحول بنیادین استخراج کردم که یکی از مهمترین آنها ایجاد وفاق در جامعه بود. برای رسیدن به این هدف نیز ۳ محور ورزش، کتابخوانی خانوادگی و استفاده از هنر را پیشنهاد دادیم. باید تاکید کنیم که در رسالت بزرگ سازمان بهزیستی که همان ادغام اجتماعی اشخاص دارای معلولیت است با ورزش محقق می شود.
وی در ادامه گفت: نگاه ما توجه به گسترش ورزش عمومی و همگانی در میان جامعه هدفمان است و از دل همین ورزش همگانی استعدادها شناسایی و قهرمانان متولد می شوند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور قهرمانان پاراالمپیکی را موجب افتخار و غرور ملی دانست و گفت: کاری که آنها برای افزایش وفاق در جامعه می کنند با میلیاردها تومان میسر نمی شود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره های مختلف از سوی سازمان بهزیستی گفت: کارشناسان فدراسیون جانبازان و کم توانان می توانند با حضور در جشنواره بازی های بومی و محلی به استعدادیابی بپردازند.
دکتر حسینی در پایان با تاکید کرد: تمامی امکانات بهزیستی با همان هدف توجه به توانبخشی، توان افزایی و ارتقای سلامت اجتماعی دراختیار فدراسیون جانبازان و توان یابان قرار می گیرد.
نظر شما